Η Αγκαλια – Συλλογος προστασιας αγεννητου παιδιου

Η Αγκαλια – Συλλογος προστασιας αγεννητου παιδιου

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά, ως «εθνικός συντονιστής» για την Ελλάδα, πραγματοποιεί τη συλλογή υπογραφών για την πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «One of us» (Ένας από εμάς) (συμμετέχουν 17 χώρες), με στόχο να επανεξετασθεί υποχρεωτικά, και ενδεχομένως να ακυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η χρηματοδότηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για έρευνες σε ανθρώπινα έμβρυα (εμβρυικά βλαστοκύτταρα).

Συγκεκριμένα, εφέτος διατέθηκαν 80.000.000€ από την Ευρωπαϊκή Ένωση (δηλ. από όλους εμάς) για τη χρηματοδότηση τέτοιων ερευνών, όπως και για τη χρηματοδότηση Μ.Κ.Ο. εξειδικευμένων σε εκτρώσεις στις αφρικανικές –και όχι μόνο- χώρες, με το επιχείρημα, ότι έτσι θα ανέλθει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων αυτών των χωρών!

Για την Ελλάδα μας ο αριθμός είναι 16.500 υπογραφές, έως σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 5000 υπογραφές. Καταληκτική ημερομηνία  ηλεκτρονικής υποβολής των υπογραφών έχει ορισθεί η 1η Νοεμβρίου 2013.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε σε αυτήν την εκστρατεία για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, από την εμβρυική ηλικία, μπορείτε να υπογράψετε στην ιστοσελίδα http://www.oneofus.eu/el/  (ακολουθούν οδηγίες συμπλήρωσης).Εναλλακτικά συμπληρώνετε το παρακάτω έντυπο και το αποστέλλετε στην διεύθυνση:Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού –

Η Αγκαλιά Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα.

 

Επιτέλους χρειάζεται μια αντίδραση σε πρακτικές που καταστρέφουν την ανθρώπινη ζωή στην πρώτη και πιο δυναμική φάση της!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 8828788.